Privacybeleid

Wie zijn we

We zijn Eric en Wil, Wezelstraat 4 in Asten Nederland, individuele verhuurders van een drietal vakantiehuizen in Italië. Onze website-adressen zijn: www.labrugna.nl, www.vakantiehuizenpuglia.nl, www.holidayhomeitaly.org, www.vakantiehuis-brindisi.nl, www.holidayhome-brindisi.com, www.ferienhaus-brindisi.de, www.italian-holidayhomes.com, www.holidaycottages-puglia.com en www.locations-vacances-pouilles.fr.

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Contactformulieren

Persoonlijke gegevens die je via het contactformulier instuurt gebruiken we:

  • voor het opmaken van een huurcontract, indien van toepassing. De informatie bestaat uit naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres. Zodra de huurovereenkomst definitief is en jouw verblijf in ons vakantiehuis nabij is delen we jouw naam en telefoonnummer met onze beheerders in Italië.
  • voor een periodieke nieuwsbrief via www.mailchimp.com gebruiken we alleen jouw naam, e-mailadres en nationaliteit.

Ingesloten inhoud van andere websites

Video’s en plugins op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten. Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof je deze andere website hebt bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Analytics

We gebruiken uitsluitend Google-analytics voor het verzamelen van geanonimiseerde analytics data. Zie https://policies.google.com/privacy?hl=nl voor het privacybeleid van Google

Met wie we jouw data delen

We delen geen enkele persoonlijke data met wie dan ook behalve degene zoals hierboven genoemd.

Hoe lang we jouw data bewaren

Contactgegevens bewaren we tot nader orde.

Welke rechten je hebt over je data

Als je persoonljke informatie via deze site hebt achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar we jouw data naartoe sturen

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.

Onze contactinformatie

Je kunt contact met ons opnemen via eric@vakantiehuizenpuglia.nl of 0493-690910.